یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه آذربایجان شرقی گفت: استان آذربایجان شرقی دارای 20 واحد آموزشی برادران می باشد که50درصد نیاز استان را تامین می کند بنابراین نیازمند احداث 20 مدرسه علمیه دیگراست.

حجت الاسلام والمسلمین سیفعلی محمدزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، با اشاره به  تعداد واحدهای آموزشی حوزه علمیه برادران در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه آذربایجان شرقی دارای 20 واحد آموزشی برادران اعم از تخصصی و سفیران و مدارس سطوح ابتدایی و سطوح عالی است که از این تعداد 16 مورد آن دارای کد رسمی است و برای چهار باب آن هنوز کدرسمی از سوی مدیریت حوزه علمیه قم صادر نشده است.

امام جمعه شبستر ادامه داد: توسعه کمی حوزه های علمیه سبب خیر برای پیشرفت مسایل دینی در جامعه است، هر چند نسبت به شأن و منزلت استان آذربایجان شرقی لازم است بیشتر به این منطقه توجه شود تا در شهرهایی که حوزه علمیه وجود ندارد مدارس علمیه دایر شود و شهرهایی که حوزه علمیه دارند توسعه پیدا کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدزاده تاکید کرد: از علمای بلاد و خیرین بزرگوار و همچنین مدیریت استانی و کشوری انتظار داریم که دست ما را بگیرند تا حوزه های علمیه را دوچندان کنیم چرا که جامعه ما به توسعه حوزه نیاز دارد.

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به اینکه استقبال جوانان نسبت به حضور در حوزه های علمیه آذربایجان شرقی در سال جاری مثال زدنی بود، خاطرنشان کرد: استان آذربایجان شرقی در پذیرش و استقبال جوانان در ورود به حوزه های علمیه در سطح کشور حائز رتبه دوم است.

وی با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون ورودی حوزه های علمیه ابراز داشت: امسال تعداد 830 نفر در آزمون ورودی حوزه های علمیه شرکت کرده بودند که از این تعداد 630 نفر در امتحانات ورودی قبول شدند  و هم اکنون دوره تثبیتی را سپری می کنند که امیدواریم بعد از گذراندن این دوره  در حوزه های علمیه به صورت موفقیت آمیز ادامه تحصیل دهند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدزاده افزود: تعدادی از این 200  نفر که پذیرش نشدند یا در آزمون عملی و مصاحبه موفق نبودند و یا اینکه زمان خدمت سربازی شان فرا رسیده بود و شرایط حوزه علمیه ایجاب نمی کرد که قبل از اتمام دوران سربازی به تحصیلات حوزوی بپردازند.

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به نیاز استان آذربایجان شرقی به مدارس علمیه خاطرنشان کرد: هم اکنون با توجه به نیاز حوزه های علمیه استان تعداد 20 مدرسه دیگر باید احداث شود، مدارسی داریم که گنجایش آنها 40 نفر است اما 70 نفر پذیرش شدند، باید حوزه ها و کلاس های جدید مدارس علمیه احداث شود تا بتوانیم جوابگوی خواسته های جوانان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه تعدادی از مدارس علمیه موجود نیاز به تجدید بنا دارند، گفت: تاریخ استفاده برخی از این مدارس علمیه در استان آذربایجان شرقی از نظر مهندسی سپری شده و حتما باید تجدید بنا شود اما چون امکانات اولیه موجود نیست هیات امنا و موسسان و مدیریت استانی نمی توانند پاسخگوی این نیازها باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha